Рівненським чиновникам за вищу освіту платитиме держава

Тільки молодим чиновникам

Рівненським держслужбовцям пропонують отримати другу освіту за рахунок держави. Національна академія державного управління при Президентові України підписала з Рівненською облрадою меморандум про співпрацю.

Сьогодні представники академії розповідали працівникам органів місцевого самоврядування Рівного та Рівненщини про кафедру парламентаризму та політичного менеджменту, навчання на якій сприятиме кар’єрному росту чиновників.

Про умови вступу та вікові обмеження розповіла заступник завідувачки кафедрою Лідія Даниленко:

Один рік держслужби, до 35 років, на стаціонар, 18 місяців навчатися – неважливо, держава платить. Неважливо – це друга ваша вища освіта, чи третя. Неважливо. Держава платить. Крім того, до 45 років держава готова проплачувати навчання людям, які мають хоч один рік державної служби.

Крім того, навчання в академії держава оплатить відмінникам вишів, які завершили магістратуру за спеціальностями, пов’язаними з політикою та управлінням.

Зазначається, що навіть чиновники високого рангу змушені складати іспити, як звичайні студенти.

Там їх спеціально фотографують, аби показати, що вони чесно прибули на залік чи екзамен, а не скористалися владним чи матеріальним становищем, аби спростити собі життя.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень