Рівненських волонтерів закликають поборотися за благодійний «Оскар»

За свою роботу вони можуть отримати «Ангела добра»


Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна», за підсумком якого кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра».

Поборотися за благодійний «Оскар» закликають громадськість, заклади гуманітарної та соціальної сфери, благодійників, волонтерів, меценатів Рівненщини.

Переможці визначаються вже протягом чотирьох років. За цей час на адресу Оргкомітету надійшло понад 1500 заявок від благодійних і громадських організацій, установ та громадян.

До Наглядової ради конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради), лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, співачка Марина Одольська, поет та письменник Сергій Жадан, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя.
Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».
Співорганізатором конкурсу є Міністерство соціальної політики України, конкурс підтримують Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров'я та Міністерство культури України.


Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2016» – 19 лютого 2017 року. Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде навесні в Києві.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу: Кваша Ольга, тел. (067) 662-47-06, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень