Журналісту відбили бажання ходити до супермаркету Рівного

Через інцидент

Рівненський журналіст Олексій Кривошеєв зайшов у супермаркет "Вопак", щоб купити продукти. Один із товарів він сфотографував на мобільний телефон і скинув фото через месенджер, щоб уточнити, чи саме цю марку товару купувати.

Що відбулося далі, Олексій Кривошеєв описав у соцмережі Фейсбук: 

Олексій Кривошеєв 21 хв · Спочатку працівниця по залу вгледіла в мені шпигуна і почала не дуже чемно мені пояснювати, що фотографувати в «Вопаку» заборонено. На мої спокійні аргументи про публічне місце і Закони України пригрозила викликати охорону. Стою, чекаю охорону. 

 

Охоронець був ввічливий і чемний. Поцікавився: навіщо я фотографую і аргументував заборону наліпкою на дверях. Аргумент, що наліпка не дуже вписується в рамки закону, просто знизав плечима.

 

Купувати там більше нічого не став. І мабуть більше не буду. До охоронця - жодних претензій. Жіночці, яка працювала по залу варто повчитись ввічливості. Претензія - до самого магазину, бо, вочевидь, персонал користується внутрішніми інструкціями, а не законами.

 

А чому заборона на фотографування? Щось приховують?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень