Рівненського юнака відібрали у «Школу Кличків». Тепер він ініціює свою «Школу успіху»

І зібрати на неї юнацтво планує вже у ці вихідні

15-річний Дмитро Каштан з Рівного (на фото вгорі) торік закінчив школу №13, а тепер є студентом-першокурсником Рівненського коледжу економіки і бізнесу за спеціальністю «ресторанно-готельна справа». Заповнити заявку на участь у «Школі успіху» Фонду Кличків його підштовхнула мама, коли їхня родина ввечері сиділа перед телевізором і почула про таку можливість. Щоправда, дійти до фінішу Дмитро не сподівався:

"Конкурс проводився у три етапи. Перший етап – треба було записати відео про себе і заповнити анкету. Потім з 2 тисяч дітей, які брали участь, вийшло у  півфінал лише 300.

 

Далі був другий етап – представники фонду робили з нами телефонні інтерв’ю.

 

Після другого етапу я вже думав, що не пройду. Але через деякий час на «Нову пошту» прийшов лист, що я став фіналістом. Так я дізнався, що виграв у цьому проекті".

Так Дмитро – єдиний з Рівненщини - потрапив у число 100 відібраних молодих людей з усієї України для участі у «Школі успіху» Кличків. Влітку під Києвом у таборі протягом 10 днів вони слухали лекції на бізнес-тематику, зустрічалися з відомими людьми, які давали поради, як реалізувати себе у житті і досягнути успіху. 

Надихнувшись побаченим і почутим, Дмитро вирішив використати набутий досвід і влаштувати локальну «Школу успіху» для 15-17 річних у Рівному. І вже у ці вихідні, 3-4 листопада, тут відбудуться перші заняття.

Щоб потрапити на проект, треба написати Дмитру в "Інстаграм" і заповнити анкету.

 

У четвер-п'ятницю хлопець обіцяє повідомити кожного, коли і куди приходити на заняття.

 

Навчання у "Школі успіху" від Дмитра Каштана, як і в аналогічному освітньому проекті Кличків – безплатне.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень