Рівненській та польській молоді пропонують реалізувати свої проекти

А також усім, хто займається з молоддю

Це другий конкурс заявок Польсько-української ради обміну молоддю, створеної у вересні 2015 року. Мета проектів – заохочення молоді та осіб, які з нею працюють, до співпраці задля сприяння взаємному зближенню, пошуку спільних коренів, подолання упереджень і стереотипів у сприйнятті спільної історії та в сучасних відносинах.

Заявки можуть подавати організації, які спрямовують свою діяльність на розвиток молоді. Це можуть бути неурядові організації, навчальні та комунальні заклади, але не комерційні структури. Окрім молоді, учасниками проектів також можуть бути люди, які працюють із цією віковою категорією.

Польські організації отримуватимуть фінансову підтримку від Фонду розвитку системи освіти, а українські – від Міністерства молоді та спорту України.

Серед пріоритетів цьогорічного конкурсу – зміцнення міжкультурного діалогу, набуття компетенцій, зміцнення співпраці й обміну досвідом у галузі технічної та спеціалізованої освіти, сприяння активній громадянській позиції молоді, поширення європейських цінностей і досвіду євроатлантичної співпраці.

Проекти, які отримають фінансування в рамках конкурсу на 2017 рік, повинні бути реалізовані в період із 1 червня до 31 жовтня.

Детальніша інформація щодо правил та умов реалізації польсько-українських проектів співпраці молоді у 2017 році доступна тут.

Заявки можна подавати до 31 березня 2017 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень