Рівненській малечі влаштували уроки під відкритим небом

«Бібліотека під відкритим небом» на подвір’ї філії №7 Рівненської ЦБС  зібрала читачів на тематичну зустріч під назвою «Здорові діти - здорова нація». 

Для дітей влаштували інтерактивну виставку «Стежиною здоров’я». Книги до теми, овочі, фрукти, різноманітні лікувальні трави. Травник Петро Юра, розповів малечі про корисні властивості ромашки, м’яти, цвіту липи. Також перед присутніми виступила читач бібліотеки, медсестра діагностичного центру Тетяна Жушман, яка розповіла про лікувальні властивості калини.

Діти читали прислів'я про здоров'я, вірші «Будь бадьорим», «Харчування і спорт», «Здоров’я - усьому голова», відгадували загадки про овочі та фрукти, давали правильні відповіді на питання вікторини «Корисні та шкідливі звички та їх вплив на здоров’я». 

Про здоров’я складено багато пісень, тож діти співали пісні «Якщо хочеш бути здоровим» , «Зрозумів я, що здоров’я треба змалку берегти». А на сам кінець усіх присутніх бібліотекарі пригостили запашним чаєм з квітів липи, ромашки та духмяної м’яти.

Про український духовий інструмент трембіта - найдовший музичний інструмент у світі, найстаріше дерево в Україні - 1300-річний дуб в урочищі Юзефін Рівненської області, літак з найбільшою вантажопідйомністю - АН-225 «Мрія», про єдину у світі підводну річку на дні Чорного моря… і ще багато неймовірного і цікавого дізналися присутні діти у калейдоскопі цікавинок під назвою «Україна надзвичайна: 30 неймовірних фактів про Україну» у бібліотеці-філії №4 7 серпня 2016 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень