Рівненські волонтери влаштували флешмоб для порятунку малюка

Зібрані кошти підуть на лікування 2-річного Павла

Активісти та небайдужі рівняни влаштували в соціальних мережах флешмоб, у якому закликають допомогти матері дитини Бугайко Світлані зібрати необхідну суму на лікування хлопчика та розміщувати свої фотографії з побажаннями у соціальних мережах.

«Долучайтесь, друзі. Кладемо на мамину картку (Приватбанк 5167987203938127 Бугайко Світлана) хто скільки може, навіть найменші суми не просто вітаються, а додають Пашці шансів, і постимо свою фоточку з побажанням ‪#‎СонечкуЯкеНавчилосьПосміхатися). А ще репостимо. Почнемо тиждень гарнесенько, пра?», – пишуть активісти.

Діагноз Павла – затримка стато-кінетичного мовного та моторного розвитку, спастичний тетрапарез. Його мати уже кілька місяців збирає гроші на реабілітацію в клініці Козявкіна.

«Зібрала 8 тисяч гривень, а треба 12,5 тисяч гривень до початку жовтня. А потім ще 12,5 тисяч гривень у січні», – зазначено в повідомлені у Facebook.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень