Рівненські військові завершили командно-штабні навчання (ФОТО)

Вчилися наступати та оборонятися

В оперативному командуванні “Захід” підійшли до завершення командно-штабні навчання, під час яких особовий склад практично виконував завдання щодо ведення наступального та оборонного бою, проведення контрудару.

В ході проведення навчань апаратом керівництва перевірялись практичні навички офіцерів штабів, родів військ і спеціальних військ у виконанні бойових завдань підрозділами, підтриманні безперервного управління та взаємодії, організації всебічного забезпечення під час виконання поставлених бойових завдань. 
Як відзначив керівник командно-штабного навчання, командувач військ оперативного командування “Захід” генерал-майор Олександр ПАВЛЮК: 

Навчальні цілі, які ставилися перед підрозділами, виконані в повному обсязі, управління військових частин набули бойових спроможностей, підвищили рівень підготовки у виконанні своїх функціональних обов’язків при плануванні та управлінні підпорядкованими підрозділами в ході ведення різних видів бою.


Крім того, приділялась увага удосконаленню форм і методів роботи з особовим складом, щодо його мобілізації на успішне виконання завдань в умовах, максимально наближених до бойової обстановки.

Нагадаємо, що всього військові навчання триватимуть місяць. За цей час свої вміння мають вдосконалити близько тисячі офіцерів запасу. Сьогодні ж на Рівненському військовому полігоні вчилися збивати безпілотники. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень