Рівненські туристи зможуть літати в Анталію двічі на тиждень. Але не на боїнгах

Немає усіх дозволів

У Рівненський аеропорт повертається туроператор ТPG. Представники компанії презентували літню чартерну програму турів в Анталію.

Перший літак перевізника «Браво» вирушить з летовища вже у цю п’ятницю. Далі повітряні судна літатимуть двічі на тиждень, розповідає керівник «Браво» Ігор Логвиненко:

На сьогоднішній день у нас в планах два рейси в тиждень до Туреччини. Використовуватимемо літаки класу МД з верхніми двигунам, адже боїнги аеропорт ще невідомо, чи зможе прийняти.

Коли комісія від авіакомпанії остаточно вирішить, чи можна використовувати там літаки, тоді ми розглядатимемо можливість польотів на Боїнгах.

Директор рівненського летовища Ігор Насинюк запевнив авіаперевізника – недоліки на руліжці усунули, відповідно дозвіл від Державіаслужби на прийом боїнгів є.

Логвиненко відповів на це, що невдовзі до аеропорту прибуде комісія «Браво». Сторони сподіваються, що питання боїнгів вдасться закрити в цьому році.

Крім того, в Рівненського аеропорту лишається питання вильотів до Польщі та співпраці з білоруськими турфірмами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень