Рівненські тролейбусники хочуть купити... автобус

За зекономлені гроші

Комунальне підприємство «Рівнеелектроавтотранс» зекономило на придбанні тролейбусів для міста

понад 4 мільйони гривень.

Замість запланованих 48 мільйонів на купівлю шести нових та дев’яти тролейбусів, які були у використанні, витратило менше 44 мільйонів гривень.

За зекономлені кошти тепер тролейбусники хочуть придбати собі автобус і не тільки. Що саме збираються купити і навіщо - на засіданні бюджетної комісії міськради розповів директор КП «Рівнелектроавтотранс» Валентин Ткачук:

Хочемо придбати автобус для доставки водіїв, кондукторів. Ви знаєте, що ми працюємо цілодобово. І у нас є автобус 1999 року випуску. Якщо вкладати в нього кошти, то це буде нерентабельно. Тож хочемо придбати інший вживаний автобус, а цей виставити на продаж.

 

Також хочемо придбати прес гідравлічний. Ви знаєте, ми всі технічні обслуговування робимо всіх тролейбусів. Також ми проводимо середні капітальні ремонти. І постійно цей прес використовуємо, а він куплений, можна сказати, ще з дня заснування підприємства. Також хочемо придбати токарний станок.

Токарний станок, як пояснив Валентин Ткачук, тролейбусникам потрібен для виточування запчастпин для тролейбусів, адже їх нині дуже важко знайти у продажу.

Окрім вище зазначеного, він запропонував придбати підйомники у канави для ремонту тролейбусів, бо ті, що є, зношені і наражають людей на небезпеку.

Автобус коштує 900 тисяч гривень,

 

прес – 400 тисяч,

 

підйомник - 980 тисяч,

 

токарний станок – 500 тисяч.

Бюджетна комісія такі витрати погодила. Однак остаточне рішення з цього приводу має прийняти міська рада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень