Рівненські спортсмени привезли з Запоріжжя нагороди

Там відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору, фізичного та розумового розвитку

По п’ять золотих, срібних та бронзових медалей здобули рівненські спортсмени на чемпіонаті України, який проходив у Запоріжжі.
 

Водночас майстер спорту України Роман Новак, який здобув «золото» серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату у штовханні ядра з результатом 15,49 м, рекомендований в члени національної збірної команди України. Він буде брати участь у міжнародному турнірі, який відбудеться у Франції в травні та у чемпіонаті світу у Лондоні в липні цього року, - зазначили у «Рівненському регіональному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень