Рівненські рятувальники вберегли майна на понад 11 млн гривень

В ДСНС області підбили підсумки роботи за 2015 рік

Напередодні у міськрайонному управлінні Головного управління ДСНС у Рівненській області відбулася нарада з підсумків оперативно-службової діяльності у 2015 році.

Керівники по відповідних напрямках роботи доповіли про результати службової діяльності підрозділу. Зокрема, зазначено, що торік рятувальники здійснили 797 виїздів за сигналом «Тривога», ліквідували 367 пожеж, на яких врятували 6 громадян. Крім того, на пожежах врятовано матеріальних цінностей на суму більше 11 млн гривень. 187 разів надавалася допомога населенню під час різного роду ситуацій та подій. Жодна із надзвичайних ситуацій та подій не залишилася без відповідного реагування пожежно-рятувальних підрозділів, на 100% була забезпечена пожежна безпека при проведенні загальнодержавних заходів на території міста Рівне та Рівненського району.

На завершення підсумкової наради найбільш досвідчених рятувальників та співробітників підрозділу нагородили грамотами Головного управління ДСНС та міської влади.

[media=53286] [media=53285] [media=53284]

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень