Макс Кідрук презентує у Рівному містичний роман з елементами жахів

 «Не озирайся і мовчи» - нова книга письменника

За словами автора, цей роман є логічним продовженням його творів «Жорстоке небо» та «Зазирни у мої сни».

«Не озирайся і мовчи» - це містика з елементами жахів. У книзі автор порушує проблеми спілкування та взаєморозуміння батьків і дітей. З анотації до книги:

Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся.

Презентація у Рівному відбудеться 3 жовтня у центральному корпусі НУВГП, що на вулиці Соборна, 11. Вартість вхідного квитка становить 50 гривень. 

Зазначимо, що після презентації у Рівному письменник планує влаштувати осінній тур Рівненщиною. Презентації також пройдуть у містах : Вараш, Сарни, Дубно, Дубровиця, Зарічне, Володимирець та Рокитне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень