Рівненські поліцейські викрили неповнолітніх інтернет-шахраїв (ФОТО)

Зокрема трьох неповнолітніх дубенчан

Хлопці розміщували неправдиві оголошення про продаж товарів у інтернеті та ошукали громадян на понад 25 тисяч гривень.

[media=61299]

У ході проведених слідчих дій правоохоронці встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні 17-річні жителі Дубно, які розміщували на популярному сайті оголошень неправдиву інформацію щодо реалізації різноманітних товарів.

Купити одяг, взуття, побутову техніку, породистих цуценят тощо псевдопродавці пропонували за умови здійснення передоплати на банківські карткові рахунки. Після переказу грошей оголошення із сайту видаляли, на телефонні дзвінки не відповідали.



Працівники відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області та слідчі Дубенського відділу поліції провели три обшуки за місцем проживання юнаків, у ході яких вилучили три ноутбуки, 22 банківські платіжні картки, три SIM-карти, п’ять мобільних телефонів, майже чотири тисячі гривень, пістолет під патрон «Флобера» та пістолет травматичної дії, подрібнену речовину зеленого кольору, зовні схожу на марихуану.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень