Рівненські патрульні вимірюють ями на дорогах (ФОТО)

Рівняни скаржаться на стан доріг у місті

На перехресті вулиць Макарова та Дубенська утворились ями на дорозі, створюється аварійна ситуація. 

Про це Радіо ТРЕК розповіла речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко:

Надійшов виклик на лінію 102, чоловік повідомив про проблемну ділянку дороги, де можуть виникати аварійні ситуації.

Прибувши за вказаною адресою, на перехресті вулиць Дубенської та Макарова на проїзній частині було виявлено недоліки вулично-шляхової мережі, а саме ямковість з окремими вибоїнами в кількості 5 штук.

Патрульні виміряли усі ями та склали акт в присутності двох свідків. Цю ділянку дороги визнано такою, що не відповідає вимогам правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та не забезпечує безпечний безперешкодний зручний та комфортний рух автомобілями, - зауважила Оксана Юрченко.

Згодом стало відомо, що патрульні обстежили аварійну ділянку дороги з великими вибоїнами і в напрямку від Вересневого до Рівного.

Прибувши, патрульні виявили недоліки вулично-шляхової мережі, а саме ямковість з окремими вибоїнами у кількості двох штук.

З метою визначення стану експлуатаційного утримання доріг загального користування, вулиць та залізничних переїздів і належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації патрульні розпочинають весняний огляд автомобільних доріг та вулично-шляхової мережі міста.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень