Протоколами – по чиновниках! За глибокі калюжі та погані дороги (6 ФОТО)

Будні Патрульної поліції. Бо «Через ями – постійні ДТП»

Днями інспектори патрульної поліції Рівного зафіксували 5 фактів порушень стандартів забезпечення безпеки дорожнього руху.

Зокрема, за ямковість та вибоїни на проїзній частині в Рівному на посадову особу Рівненського ШЕУ винесли постанову за фактом порушення норм утримання доріг та неперекриття проблемної ділянки.

Також ями на дорогах стали причиною ДТП з пошкодженнями авто на вулиці Орлова вечері 20 лютого, за що на вищевказану посадову особу склали протокол.

Аналогічні недоліки виявлені і в утриманні шляхопроводу на вулиці Кн. Володимира та залізничного переїзду на Млинівській, за що на посадову особу Рівненської дистанції колії винесли постанову.

Крім того, склали протокол на директора фірми, що здійснювала роботи з прокладання інженерних комунікації на вулиці Дворецькій в місті Рівне та тривалий час не відновлювала асфальт після закінчення робіт.

За невиконання вимог поліції щодо усунення порушень правил утримання автодороги на ділянці концентрації ДТП в селі Птича, склали протокол на начальника філії Рівненського облавтодору.

Усі вищезгадані особи мають ліквідувати недоліки дорожнього покриття та попередити учасників дорожнього руху про небезпеку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень