Рівненські патрульні протягом ночі 7 разів ловили п'яних за кермом

Трьох порушників ловили повторно

7 протоколів за керування в стані алкогольного сп’яніння склали патрульні вночі.

Сьогодні вночі, на вулиці Соборній, полісмени помітили автомобіль Сhevrolet, водій якого порушив ПДР. Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у ФБ: 

Під час спілкування з 34-річною кермувальницею, охоронці правопорядку помітили в неї ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці зупинки транспортного засобу та в медичному закладі у лікаря-нарколога водійка відмовилась в присутності двох свідків у встановленому законом порядку.

 

Щодо рівнянки правоохоронці склали протокол за керування в стані сп’яніння, відібрали розписку про зобов’язання не кермувати та передали транспортний засіб водію з посвідченням відповідної категорії.

Проте вже вранці, на вулиці Мельника інспектори знову помітили автомобіль Сhevrolet, водійка якого вночі перебувала за кермом нетвереза.

Керуючись законодавством, патрульні зупинили автомобіль.

За кермом перебувала рівнянка, яку правоохоронці напередодні відсторонили від керування. Огляд на стан алкогольного сп’яніння проводився на місці зупинки транспортного засобу. Проба виявилась позитивною - 1.36 ‰.

На недобросовісну водійку патрульні знову склали протокол про адміністративне правопорушення, але цього разу за повторність керування в стані сп’яніння.

Всього, протягом ночі, інспектори склали 7 протоколів на нетверезих водіїв, на 3 з них за ч.2 (повторність).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень