Рівненські патрульні повернули дитину матері і знайшли вкрадений велосипед

Сьогодні, близько 9-тої години ранку, рівнянин, який щонеділі практикує велопрогулянки, не знайшов у дворі власного будинку на вулиці Видумка свій велосипед і звернувся на службу 102, повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Заявник наголосив, що така фірмова модель гірського велосипеду дорого коштує, тому подібні транспортні засоби часто викрадають, і надав фото. Близько години знадобилось патрульним, щоб знайти велосипед. Його виявили на вулиці Пекарській, - на дитячому майданчику двоколісний випробовувала група молодиків.

А напередодні ввечері близько 21-ої, на вулиці Дворецькій до патрульних з проханням по допомогу звернувся чоловік, який тримав за руку маленьку дівчинку. За його словами, він побачив заплакану 4-річну дитину, яка йшла вздовж дороги без супроводу дорослих. Дитину вже шукала мама. Завдяки спільним зусиллям небайдужих громадян та патрульних, дівчинку повернули додому. Як з'ясувалось згодом, від власного будинку вона відійшла приблизно на кілометр.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень