Рівненські маршрутки інспектуватимуть студенти

За наказом міського голови

Рівненські маршрутки інспектуватимуть студенти з кафедри транспортних технологій університету Водного господарства та автотранспортного коледжу.

Вони досліджуватимуть пасажиропотік громадського транспорту у Рівному. Нагадаємо, на початку лютого рівненські перевізники звернулися до міського голови з проханням підвищити ціну на проїзд в маршрутних таксі з трьох до понад чотирьох гривень. Мовляв, зросли ціни на пальне, мінімальна зарплатня  та обслуговування автомобілів.

Проте, сумнів викликає кількість пасажирів, яку перевозять водії, говорить начальник установи Віталій Миронюк:

Коли ми взяли і матеріали перевізників перевірили, звели їх до єдиного узагальнення , то виявили, що дані абсолютно різняться. Так, навіть на одному і тому ж маршруті на різних графіках різні доходи. А це найцікавіша цифра в дослідженні.

До перевірки задіють декілька десятків студентів, які будуть записувати кількість пасажирів, що виходять на кожній зупинці. Окрім цього молоді інспектори відзначатимуть випадки, коли водій палитиме в салоні, говоритиме по телефону за кермом. Також відслідковуватимуть і чистоту в маршрутці. Студентів поділять на вісім груп і до кожної приставлять куратора. Інспектування триватиме протягом двох днів і почнеться вже завтра. Зібрані матеріали в п’ятницю  третього березня здадуть на перевірку робочій групі з перевірки пасажиропотоків. 

Додамо, що рішення підвищувати чи ні вартість проїзду у маршрутках ухвалюватиме рівненський міськвиконком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень