Рівняни скаржаться, що водії маршруток ображають дітей

Відмовляють їм у пільгах або взагалі у проїзді

Cкаржаться на водіїв маршруток у соцмережі Фейсбук і навіть викладають фото:

Linochka Malinkina 4 год Знаю, що тема вихованості маршрутників уже всім набридла, але змовчати не можу. Кожного дня моя дитина їздить до школи. Намагаємось частіше користуватись тролейбусом, але коли запізнюється, то сідає в маршрутку. От так і вчора. Приблизно в 7:40 год завжди іде маршрутка №57. Спостерігаю картину з балкону: під'їхала маршрутка, моя дитина підбігає до задніх дверей і....перед носом вони закриваються, підбігає до передніх і тільки хоче заходити - водій просто закриває двері. В салоні були пасажири. Ну невже не побачив???? Чи, можливо, скоро і учням будуть відмовляти в проїзді??? Шкода, що син номер авто не запам'ятав. Шановні водії! Ви - не Боги і не Царі! Ну невже так важко бути просто людиною????

Tomochka Galelo Щоразу поїздка маршруткою з дитячим візком перетворюється на незрозумілий цирк та приниження з боку водія. Мені це зовсім не зрозуміло. Де банальне людське розуміння? Але хочу побажати одне: щоб до їхньої доньки з візочком поставились точнісінько, як вони ... ( живу за містом до тролейбуса 20 хв).

Анна Гордиенко Нитовская‎ ​19 квітня о 18:12 · Їхала з Майдану Незалежності і до магазину "Мілан"...Водій вимагав у всіх школярів доплачувати по дві гривні, тобто повну вартість проїзду, висловлюючись:"Або плати, як треба, або їзди на тролейбусі". Також відмовляв пільговикам, хоча маршрутка була напівпорожня. Деякі пасажири не витримували і доплачувати за дітей, щоб їх випустили з маршрутки.
Скільки ще можна піднімати питання оплати проїзду школярів?!
Не змогла сфотографувати самого "героя", але ось його карета №39

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень