Рівненські енергетики запустили чат-бота

У Viber

Фото з сайту "Рівнеобленерго".

З «Рівнеобленерго» тепер можна зв’язатися в Viber. Підприємство створило чат-бота, який може відповісти на питання споживачів. Докладніше про можливості чат-бота розповідає речник "Рівнеобенерго" Алла Ліхачова:

З її допомогою ви зможете передати показники лічильника. Зможете також дізнаватися про планові та аварійні відключення електроенергії.

 

Можна буде також ознайомитися зі станом свого особового рахунку та зконтактувати з нашим кол-центром.

В «Рівнеобленерго» сподіваються, що група в месенджері дозволить розвантажити черги в абонвідділах і на лінії колл-центру.

Окрім того, Алла Ліхачова анонсувала, що невдовзі до електропостачальника можна буде дотелефонуватися з усіх мобільних операторів на багатоканальні номери установи.

До нині «Рівнеобленерго» приймало дзвінки лише на стаціонарні номери. До слова, з п'ятниці в рівненському ЦНАПі на майдані Просвіти рівнянам доступні і послуги «Рівнеобленерго».

З докладною інструкцією, як додатися до групи у Viber, ви можете ознайомитися тут. 

Або відсканувати цей QR-код за допомогою додатку на телефоні.

Фото з сайту "Рівнеобленерго".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень