Рівненські атомники передали допомогу пораненим на сході бійцям (ФОТО)

Йдеться про вояків, які зазнали ушкоджень в районі населеного пункту Хутір Вільний (неподалік м. Золоте, Луганщина)

Волонтерська група РАЕС наприкінці лютого передала грошову допомогу сім’ї важко пораненого бійця 130 Окремого розвідувального батальйону ООС військовослужбовця Юрія Волкова.


Нашою волонтерською групою ми відвідали родину бійця Волкова зі смт Млинів Рівненської області та передали його матері грошову допомогу, зібрану рівненськими атомниками, на реабілітацію сина у сумі 50 тисяч гривень. Нині поранений військовослужбовець перебуває в госпіталі м. Харків.


Ми також передали 20 тисяч гривень іншому військовослужбовцю - Зембі М. Г., який також перебуває на лікуванні у госпіталі м. Київ.


Також наші волонтери перерахували 5 тисяч гривень на банківський рахунок родині загиблого військовослужбовця Сергія Дичека з міста Волочиськ Хмельницької області.


Усі захисники та їхні родини висловили щиру подяку колективу, адміністрації та профспілці РАЕС за допомогу, патріотизм та небайдужість», – прокоментував член волонтерського руху Рівненської АЕС Петро Ширко.


На сьогодні у колективі Рівненської АЕС - 91 працівник-учасник бойових дій (в тому числі й в ООС), яким довелося пройти через горнило війни.


Так, від початку 2020 року волонтерською групою РАЕС зібрано на потреби українських військовослужбовців близько 76 250 тисяч гривень, з них 66 250 грн надійшло на рахунки волонтерів та 10 тисяч гривень небайдужі активісти перерахували на банківські рахунки самих бійців.

За словами членів волонтерського руху РАЕС Петра Ширка та Ігоря Жакуна, сьогодні існують проблеми із технічним забезпеченням українських військовослужбовців. Тож волонтери активно допомагають бійцям ООС з ремонтом автомобільної техніки. Зокрема, військові потребують обігрівачів, плівку для обладнання позицій, цвяхи, лопати, сокири, цепи, бензопили.


За довідками можна звернутися до ініціативної групи РАЕС:

  • Петро Ширко 098-717-20-04
  • Iгор Жакун 097-187-12-02
  • Тетяна Васильєва 097-664-25-23. 
     

 За матеріалами РАЕС.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень