Рівненські атомники отримали почесні відзнаки

Це грамоти РАЕС та «Енергоатома»

Днями на РАЕС відбулось урочисте нагородження атомників. Нагрудним знаком Компанії «Почесний працівник атомної енергетики» відзначено машиністку крана цеху вантажопіднімальних механізмів енергоремонтного підрозділу Аллу Вавдійчик. Почесною грамотою НАЕК «Енергоатом» нагороджено головного редактора газети «Енергія» Лідію Шмирко, яка є редактором газети РАЕС «Енергія» від її створення і до сьогодні. Впродовж трьох десятків років вона пише історію рівненських атомників та підприємства.

Почесною грамотою Рівненської АЕС нагороджено:

  • начальника дільниці ЕРП Петра Сяського
  • слюсаря з ремонту реакторно-турбінного устаткування ЕРП Володимира Рабого
  • головного фахівця з атомних електростанцій електричного цеху Олександра Іокста
  • лаборанта-радіометриста цеху радіаційної безпеки Тетяну Суховерху

Ці фахівці працюють на РАЕС понад 30 років.

Також почесною грамотою електростанції відзначено водія транспортного цеху Володимира Купрієнко, котрий був одним з перших водіїв електростанції, які у далекому 1973 році забезпечували матеріалами будмайданчик майбутньої АЕС. Серед нагороджених і завідувач складу хімічного цеху Ніна Романченко, заступник начальника загону відомчої воєнізованої охорони Леонід Красовський, технік з підготовки технічної документації відділу підготовки та проведення ремонтів Ганна Марченко, провідний економіст з планування планово-економічного управління Галина Ковальчук та майстер виробничої дільниці цеху господарського обслуговування Михайло Цап.

За матеріалами РАЕС

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень