Рівненські залізничники крали дизпальне з тепловозів і продавали через нелегальні АЗС

Мали від 500 тисяч до 1 мільйона за місяць

Національна поліція на Рівненщині затримала працівників локомотивного депо, які розкрадали дизпальне.

Щодня вранці та ввечері працівники Рівненської філії Львівської залізниці викачували з баків пальне, а потім продавали його мешканцям області напряму та через нелегальні заправки. Щомісяця отримували від 500 тисяч до мільйона гривень нелегального прибутку та ділили його між собою, – цитує речницю Департаменту стратегічних розслідувань Наталію Калиновську Суспільне.

Поліцейські провели 32 обшуки у приміщеннях Укрзалізниці та у домівках затриманих. Знайшли та вилучили 2 880 літрів пального, понад 750 тисяч гривень, тару для зберігання викраденого пального та чорнові записи.

Виявили також засоби для відкачування палива, п'ять автомобілів для перевезення викраденого, мобільні телефони та банківські картки.

Трьох працівників локомотивного депо було затримано на гарячому, вони встигли злити 200 л пального. Усім підозрюваним обрані запобіжні заходи: чотирьом особам — у вигляді тримання під вартою, ще одному учаснику — домашній арешт.

Усім чоловікам оголосили про підозру у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень