Міське управління соцзахисту Рівного таки перенесуть?

Але коли саме - невідомо

Нині старе приміщення управління соціального захисту населення розташоване за адресою вул. Соборна, 12, поруч з міськвиконкомом. Нове ж, більше приміщення, - це чотириповерховий довгобуд, розташований на вулиці Драгоманова, за поліклінікою №2. І його ще шість-сім років тому обіцяли віддати управлінню соцзахисту. Але на добудову цього приміщення завжди бракувало грошей. 

Тепер мер Рівного Володимир Хомко розповідає, цю будівлю місто відсудило ще чотири роки тому і під управління соцзахисту використовувати не збиралося. Але плани змінилися. Про причини далі - Володимир Хомко:

Не планували робити соцзахист, але з огляду на те, що так різко змінилася кількість людей, які отримують субсидії, прийшли до висновку, що треба терміново вирішувати це питання. Тому замовили проект, зробили цей проект. Гарний проект, з великою кількістю ліфтів і таке інше

По цьому проекту вже було проведено тендер, орієнтовно за 10 днів заплановане підписання договору з фірмою-виконавцем. На ремонт нового приміщення в бюджеті передбачено 16 мільйонів гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень