Рівненська журналістка потребує допомоги на лікування дитини

Дарина Петрушкевич, більше відома на Рівненщині під дівочим прізвищем Гузенкова, є працівником газети "Рівне вечірнє"

Іванко

Чотири роки тому Дарина народила синочка - Іванка. І відтоді не може вийти на роботу. Адже хлопчик народився хворим. Крововиливи у мозок, отримані при пологах, дали про себе знати. І у рік лікарі поставили дитині діагноз - дитячий церебральний параліч.

Іванку скоро виповниться п'ять років. Він - розумна дитина, вчить літери, кольори, говорить. Але хоч постійно проходить курси лікування дорогими ліками, досі не ходить. Щоб хлопчик зміг ходити, йому потрібно пройти черговий курс реабілітації. Втім, родина, у якій працює один тато, а мама доглядає сина з інвалідністю та меншу донечку - трирічну Ганнусю, не має на це грошей. Курс реабілітації для Іванка у центрі медичної реабілітації дітей-інвалідів "Апіс-Меліфіка" у Хмельницькому коштує 9600 гривень.

Дарина просить колег і всіх небайдужих людей допомогти її синочку встати з інвалідного візка. Гроші збирає через благодійний фонд "Скарбниця надії" на сайті  Української біржі благодійності. Щоб переказати кошти для Іванка потрібно перейти за цим посиланням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень