Рівненська вузькоколійка знову запрацює

У цьому переконують чиновники ОДА

Рівненська вузькоколійка Антонівка-Зарічне вже з дня на день відновить свою роботу. Про такі результати своїх перемовин з керівництвом «Укрзалізниці» повідомив начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра:

 

Спілкувався з керівником філії «Укрзалізниці». Він повідомив, що роботи (в п‘ятницю) з відновлення електропостачання, кабеля, йшли. Там ще залишилось зробити 1 км. Він пообіцяв, що цього тижня «кукушка» точно поїде.

Нагадаємо, рух вузькоколійкою було припинено 4 лютого. Причиною цього стало викрадення невідомими особами дротів повітряної лінії зв’язку загальною протяжність близько 5 км. Чиновники від обласного управління культури та туризму висловили побоювання, що найдовша в Європі вузькоколійка може вже не відновити свою роботуоскільки «Укрзалізниця» не раз скаржилася на збитковість цього маршруту.

Ми ж нагадаємо, що довжина залізниці – 106 кілометрів, це не лише туристичний, а й важливий транспортний об‘єкт, яким активно користується місцеве населення. До слова, максимальна вартість проїзду «кукушкою» становила 16 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень