Грабував рівнян, а тепер чекає на вирок: прокуратура спіймала розбійника

Зловмисник завдав мешканцям Рівного збитків на 33 тисячі гривень

Рівненська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 26-річного жителя Рівного, який скоїв ряд грабежів і розбоїв на території міста.

В ході досудового розслідування встановлено, що чоловік, відбувши раніше покарання за вчинення корисливих злочинів, висновків для себе не зробив і знову вчинив низку подібних кримінальних правопорушень.

Зібрані докази свідчать, що чоловік нападав у м. Рівне на пересічних громадян переважно у нічну пору доби. Відкрито із застосуванням насильства він відбирав грошові кошти, мобільні телефони та інші цінні речі, які мали при собі потерпілі.

Одну громадянку зловмисник пограбував, вдершись до її помешкання. Приставивши до горла жінки ніж, негідник застосував аерозольний балон з подразнюючою речовиною, а потім відібрав у неї золоті вироби та 2 ноутбуки.

Встановлено 4 епізоди злочинної діяльності підозрюваного. Загальний розмір заподіяних потерпілим збитків становить 33 тис. грн. Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

Найсуворіше покарання, яке йому загрожує - це позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень