Рівненська Мала Академія Наук - третя в Україні (+ ФОТО)

У Рівному підбили підсумки переможців ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України 2016 року з нагоди 10-річчя закладу. За словами директора МАНу Рівненщини Олександра Андрєєва, підсумки за десятиріччя підбивати не варто, однак те, що динаміка у розвитку академії є  - це факт. Говорить Олександр Андрєєв:

Якщо просто говорити по результативність на третьому етапі конкурсу захисту, то кожен рік ми стабільно піднімаємо рівень переможців, кількості переможців. В цьому році 39. 39 переможців - це дуже великий результат і за підсумками ми маємо третє місце по рейтингу в Україні. 

Пан Андрєєв каже, що для Рівненщини такий результат дуже серйозний, оскільки попереду йдуть тільки Київ та Харків, в яких умови по розвитку науки є набагато кращі. До слова, цьогоріч дома МАНу доєдналося понад 2000 слухачів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень