Рівненська легкоатлетка виступить за збірну Європи

Рівнянка Наталія Прищепа увійшла до складу збірної Європи й виступить на Континентальному Кубку ІААФ, який 8-9 вересня відбудеться в Чехії.

Участь у змаганнях візьмуть команди Америки, Африки, Азії, Океанії та Європи.

У збірну Європи, яку сформували за результатами виступів спортсменів на чемпіонаті Європи у Берліні, потрапили троє українців – рівнянка Наталія Прищепа побіжить 800 метрів, екс-рівнянка Анна Рижикова виступить на дистанції 400 метрів з бар’єрами, а Сергій Никифоров позмагається у стрибках у довжину.

Виступити на Континентальному Кубку ІААФ могла також наречена рівненського плавця Михайла Романчука - Марина Бех, яка здобула срібну медаль у Берліні. Однак, ще раніше Бех із тренером вирішили, що останнім турніром сезону для української стрибунки у довжину стане чемпіонат Європи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень