Легкоатлетка з Рівного побула третьою на чемпіонаті світу

Жіноча естафетна команда 4х400 метрів у складі рівнянки Катерини Климюк, Тетяни Мельник, Анастасії Бризгіної та Анни Рижикової, яка донедавна представляла Рівненщину, зупинилися за крок від «бронзи» чемпіонату світу у приміщенні.

Українки фінішували п’ятими, проте через дискваліфікацію ямайської команди, яка перетнула фінішну лінію другою, піднялися на четверте місце. Третю сходинку посіли британки, але їхній виступ також не був безгрішним. На передачі з першого на другий етап Ханна Вільямс наступила на п’ятку Катерині Климюк і «зняла» з неї шиповок. Тренерський штаб збірної України відразу після фінішу подав протест, який задовольнили.

Якийсь час саме українки були третіми, але британці з таким рішенням не погодилися й подали свій протест. Цього разу рішення прийняли вже на користь господарів змагань - українки четверті, а у команди Великої Британії бронзові медалі.

Перемогли з рекордом чемпіонатів світу у приміщенні американки (3.23,85 хв). Польки з національним рекордом у приміщенні виграли срібні медалі (3.26,09 хв).

За матеріалами ФЛАУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень