Рівненська госпітальєрка Яна Зінкевич стала "Диво-жінкою"

І отримала відповідне фото

Яна Зінкевич

Засновниця і керівник медичного батальйону "Госпітальєри" Добровольчої армії Яна Зінкевич взяла участь у фотозйомках сучасних жінок-воїнів для фотовиставки "Диво-жінка". Її запросили як бійця-добровольця, який був на передовій з перших днів  і протягом чотирьох років та зміг не тільки самостійно врятувати понад 200 життів, а й створити ефективну структуру - батальйон "Госпітальєри", що повернув понад 2500 поранених та травмованих воїнів додому.

Яна Зінкевич виклала у Фейсбук фото, зроблене для проекту "Диво-жінка", написала подяку організаторам фотозйомок і поділилася враженнями від цього процесу: 

Яна Зінкевич 3 год · Було приємно бачити безліч неперевершених людей, з якими раніше була знайома лиш заочно.

Дуже вдячна організаторам , координаторам проекту, фотографам, візажистам та усім залученим до проекту @Диво-Жінка, що попри відсутність фінансування, велику кількість перешкод та частенько відверте нерозуміння мети проекту та його можливостей самими дівчатами, змогли приймати швидкі вольові рішення та провели усе дуже вдало, і по факту на голій ініціативі.

Особлива подяка @Дарії Цепковій, що тримала постійний контакт безпосередньо зі мною та допомагала вирішувати актуальні питання та проблеми по ходу подій)

Також окрема подяка фотографу Ігорю Іваровському, що мені та іншим дівчатам-Госпітальєрам та зробив неперевершені фотографії, якими я тепер можу тішитись разом з вами)

Яна Зінкевич в образі "Диво-жінки":

Де саме і коли відбудеться виставка "Диво-жінка" - Яна Зінкевич не повідомила.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень