Рівненська госпітальєрка Яна Зінкевич розповіла про зміни в особистому житті (ВІДЕО)

Вона була сьогодні з маленькою донькою Богданою у прямому ефірі всеукраїнського телеканалу

Яна Зінкевич (на фото) приїхала потягом до Києва і взяла участь у телепередачі "Сніданок з 1+1" на каналі "1+1". Волонтерка, сидячи в інвалідному візочку, розповіла, що відразу після народження доньки приступила знову до волонтерської роботи. Також жінка повідомила, що виховує нині доньку одна. Адже її залишив чоловік, доброволець АТО Максим

Чому це зробив? Можливо, виявився заслабким. Але це - його особиста справа, - зауважила Яна.  

За словами Яни Зінкевич, нині їй допомагають у догляді за донькою мама та вітчим. 

Був у прямому ефірі разом з Яною і екс-радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Трейгерман, якого волонтерка запросила на "Сніданок з 1+1". Він назвав Яну "сильною жінкою, на тендітні плечі якої звалився надзвичайний тягар". Нагадаємо, що Борис Трейгерман давно опікується Яною. Возив її на лікування до Ізраїлю після надзвичайно складної травми хребта, яку дівчина отримала у ДТП. Він же нерідко інформує у соцмережах про події у житті волонтерки.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень