Рівненська фінінспекція стане Державною аудиторською службою з центром у Львові

Уряд ухвалив рішення про скорочення та реорганізацію територіальних органів колишньої КРУ

Зокрема згідно з документом, на базі 27 територіальних державних фінансових інспекцій буде створено 5 міжрегіональних територіальних органів Держаудитслужби. 

Не зважаючи на те, що реорганізація Державної фінансової інспекції розпочата ще в жовтні торік, у рівненській службі жодних конкретних розпоряджень щодо структури досі не отримали. Лише знають, що згідно з реорганізацією рівненська фінінспекція буде підпорядкована міжрегіональному відомству у Львові, говорить прес-секретар Держфінінспекції в Рівненській області Любов Клекотка:

 

 

- Тоді (наприкінці минулого року, - ред.) мали в двотижневий термін чи за місяць створити структуру. І ми, от, сидимо, як на пороховій бочці, тому що чекаємо, коли це воно буде створено. Давно вже подейкували про те, щоб створити 5 міжобласних державних фінансових інспекцій, а ми поки що нічого не можемо сказати. До кінця тижня має бути структура, але ця структура вже йде хтозна скільки.

 

Щодо працівників аудит-служби, то в постанові Кабміну йдеться: 

кадровий склад створених територіальних органів буде оновлено з урахуванням результатів оцінювання компетентності працівників. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень