Рівненська акторка стала «найкращим дебютом сезону 2015»

Світлана Хоменчук здобула перемогу у Всеукраїнському огляді-конкурсі театрів ляльок «Прем’єри сезону-2015»

Актриса Рівненського театру ляльок перемогла у номінації «Найкращий дебют» за роль Лелеченяти у виставі «Хто приносить щастя?». Режисер вистави Андрій Соболєв, художник Ганна Соболєва, композитор Андрій Велбоський.

Організатор конкурсу - Всеукраїнська громадська організація «УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР МІЖНАРОДНОЇ СПІЛКИ ДІЯЧІВ ТЕАТРУ ЛЯЛЬОК «УНІМА-Україна».

Вистава «Хто приносить щастя?» атмосферна та лірична. Вона вчить дітей доброму та прекрасному. Її герої змушують глядача переживати за них, як за себе та своїх близьких. Ми живемо у світі, де дружні стосунки та підтримка все більше знецінюються. Люди часто без вагомої причини стають дратівливими та замикаються у своєму світі. Ми забуваємо, що таке щастя і як це – бути щасливими. Прем'єра цієї вистави відбулася наприкінці травня цього року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень