Рівненщина визначилась із талантами

Днями відбувся заключний концерт переможців обласного фестивалю сільських колективів аматорської творчості «Таланти твої, Рівненщино!»

Понад 300 учасників зі всієї області представили свої виступи у вокально-хоровому, музичному, хореографічному та театральному жанрах аматорського мистецтва.

За словами організаторів, фестиваль виявив багато нових, яскравих талантів. Особливо журі були вражені виступом вокального ансамблю «Акцент» із селища Зоря Рівненського району, дитячого духового оркестру села Берег Дубенського району, дитячого вокального ансамблю села Козин Радивилівського району, ансамблю народної пісні «Родина» села Івачків Здолбунівського району,  хореографічного колективу села Чудель Сарненського району.

Цьогоріч фестиваль відбувся у чотири етапи. Перший відбірковий етап тривав у травні в селах та селищах області, другий – протягом червня-жовтня в районах. Для зручності у проведенні третього зонального туру оргкомітетом було визначено три зони для його проведення – в Сарненському, Здолбунівському та Млинівському районах. Список переможців можна побачити тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень