Рівненщина встановила ліміт на збір чорниць

Станом на 23 червня 2016 року 15 підприємців уже подали заявки в Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства на отримання лісового квитка для спеціального використання лісових ресурсів місцевого значення (заготівлю чорниці) в об’ємі 569 тонн.

При цьому, Рівненська обласна рада своїм рішенням «Про погодження лімітів на спеціальне використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань, заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2015-2020 роки» погодила ліміти на заготівлю чорниці у значно більшому об’ємі, ніж поки надійшло заявок, зокрема на  5260 тонн.

Нагадаємо, збір, заготівля (в тому числі купівля у населення) дикорослих плодів, ягід, лікарських рослин та іншого, або продуктів їх переробки для потреб комерційної та виробничої діяльності проводиться в порядку спеціального використання на основі лімітів, затверджених органом виконавчої влади, та дозволів (лісових квитків), виданих постійними лісокористувачами.

Нагадаємо, жителям Рівненщини, дозволили ходити за чорницями до Білорусі

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень