Рівненщина вшановує Героїв Небесної Сотні

Сьогодні у Демидівці за участю керівництва району, священиків, учасників АТО та громадськості відбулася хресна хода до пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України». Там же провели поминальну службу та покладання квітів. Також на Демидівщині нагрудними знаками нагородили 26 учасників АТО.

Віче-реквієм «Небесній сотні шана і хвала» відбулося сьогодні у місті Дубно. До нього долучилися учасники Революції Гідності, керівництво району та міста, учнівська та студентська молодь. Потому провели заупокійну службу та запалили лампадки біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Також в місті презентують кінофільм «Небесна Сотня».

У Млинові, Радивилові, Сарнах та Острозі до роковин масового розстрілу активістів Майдану проведуть мітинги та відслужать панахиди.

Аналогічні заходи пройдуть і в інших районах області.

Завтра, 20 лютого, у Рівному, о 10 годині, на кладовищі «Нове» проведуть спільну поминальну молитву біля місць поховань Героїв Небесної Сотні. Об 11 годині панахиду відслужать біля Дошки Пам’яті Героям Небесної Сотні та героям АТО.

На майдані Незалежності обласного центру вшанують подвиг учасників Революції Гідності. З 18 години транслюватимуть відео про Героїв Майдану, а також проведуть перфоменс малюнку на піску з одночасним відображенням на екран.

О 19 годині до інсталяцій світлин Героїв Небесної Сотні покладуть лампадки.

Крім того, 19 – 21 лютого в обласній універсальній бібліотеці діятиме виставка «Пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Нагадаємо, Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69   встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень