Рівненщина у фіналі V Спортивних ігор школярів України 2016 року

Збірна команда юнаків Рівненщини блискуче виступила на зональних іграх школярів України з волейболу у місті Долина Івано-Франківської області. Зональними змаганнями з волейболу серед юнаків у Івано-Франківській області, містах Київ, Дніпропетровськ та Полтава офіційно стартували V Спортивні ігри школярів України 2016 року.

Наша збірна команда здобула чотири перемоги над своїми суперниками та вийшла у фінал з першого місця:

Рівненська область – Тернопільська область 3:1

Рівненська область – Хмельницька область 3:0

Рівненська область – Івано-Франківська область 3:0

Рівненська область – Закарпатська область 3:0.

Команду до змагань готували тренери «Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву» Павло Савитюк та ПавлоТимчак. Змагання проходили з 16 по 21 лютого.

Рівненькі спортсмени показали впевнену і хорошу гру. Зустрічі відбулися з очікуваним результатом, адже рівненська команда є явним фаворитом змагань, по праву заслуживши лаври переможця, - прокоментували результат зональних змагань у Івано-Франківському обласному відділенні Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Переможці змагатимуться на фінальному етапі V Спортивних ігор школярів України 2016 року з волейболу серед юнаків, які проходитимуть з 16 по 20 березня у місті Дніпропетровськ. Загалом, під час V Спортивних ігор школярів України упродовж лютого-травня шкільна молодь розіграє нагороди з 17 видів спорту. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень