Рівненщина покаже Україні, як розвивати туризм

Адже у нас в області наступного тижня зберуть Всеукраїнську туристичну раду

Всеукраїнська туристична рада – це орган, який розглядає і вирішує питання щодо розвитку туризму в нашій державі. До її складу входять представники з усіх областей України, а також органів державної влади, причетних до розвитку туристичної галузі.

У Рівному туристична рада засідатиме 27 та 28 вересня. На засіданні ради будуть як теоретичні виступи, так і демонстрація туристичного потенціалу Рівненщини. Зокрема, гостям покажуть Острог, Дубно, Пересопницю,  Тараканівський форт, Тунель кохання тощо.

Детальніше розповідає заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко:

Покажемо туристичний потенціал історичних міст на прикладі Острога, проекти міжнародної технічної допомоги на прикладі Дубенського історико-культурного заповідника. І особливо будемо розповідати про грінвейс - зелені шляхи Рівненської області, Медове коло, яке ми будемо зараз подавати на фінансування Європейського Союзу.

 

Будемо не тільки туристичні об’єкти показувати. Адже в нас дуже багато також екотуризму. Покажемо їм мисливсько-спортивний  клуб «Сокіл». Продемонструємо вперше в Україні, як область буде розвивати мисливський туризм.

До речі, як поінформувала Світлана Богатирчук-Кривко, всеукраїнська туристична  рада у нас в області засідатиме на запрошення керівництва Рівненщини, яке стало ініціатором проведення такого заходу саме у  нас. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Туризм
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень