Рівненщина: після візиту незнайомки у пенсіонера зникло майже 12 тисяч гривень

У Здолбунівському районі

Вчора пообіді до будинку 79-річного чоловіка зайшла жінка із характерною етнічною ознакою з пропозицією купити у нього старовинні речі.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини, розмова тривала недовго. Коли «скупниця» зібралася виходити, чоловік побачив, що вхідні двері привідчинені. Як тільки жінка пішла, то пенсіонер помітив відсутність заощаджень.

Поліція з’ясувала, що зловмисниця була зі спільницею.

На вигляд їм до 30 років, зріст — орієнтовно 160 см, ходорляві, волосся  чорне, були одягнені у темні куртки та штани, без головних уборів.

 

З собою вони мали записник із зображенням самовару. Зловмисниці були на автомобілі ВАЗ-2108 або ВАЗ-2109 темно-сірого кольору.

Поліція закликає рівнян не впускати в оселю незнайомих осіб, особливо, якщо вони пропонують купити чи продати якийсь товар.

Якщо ви володієте інформацією чи побачили підозрілих осіб із характерною етнічною ознакою, які вдаються до подібних дій, негайно повідомте  про це поліції.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень