Рівненщина готова зустріти морози

Працюватимуть пересувні мобільні пункти. Визначено місця відстою автотранспорту

На Рівненщину насувається арктичне повітря, відстежити його переміщення можна тут. Цими днями в області очікується вночі до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу, пориви вітру 15-20 м/с, ожеледиця.

В кожній службі упродовж вихідних чергуватимуть оперативні бригади. Також в області функціонуватимуть мобільні пункти обігріву, - зазначили під час комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулася у Рівненській ОДА.

У зв’язку з погіршенням погодних умов в області функціонуватимуть 37 пунктів обігріву у всіх районах та містах. Туди можна буде звернутися за допомогою, аби запобігти переохолодженню.

В обласному центрі зігрітися у мороз та попити гарячого чаю можна буде у пункті обігріву на майдані Незалежності поруч із кінопалацом «Україна».

Також у місцях масового скупчення людей у Рівному працюватимуть пересувні мобільні пункти. Вони будуть організовані на базі 2 мікроавтобусів Держслужби з НС, які одночасно можуть прийняти до 11 чоловік.

Кімната обігріву діятиме і на базі Рівненського обласного центру з надання соціальних послуг (м.Рівне, вулиця Дубенська, 71-А).

Крім того, для учасників дорожнього руху визначено 16 спеціальних безпечних місць для тимчасового перебування у разі можливого обмеження руху транспортних засобів автошляхами Рівненщини.

У разі ускладнення погодних умов дорожники готові залучити 180 одиниць техніки, підготували близько 8 тисяч тонн піщано-соляної суміші, півтисячі тонн солі та 2300 тонн піску.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень