Рівненщина - серед лідерів за кількістю аптек, у яких можна отримати «доступні ліки»

Кошти на реалізацію державної програми на Рівненщині вже є

На Рівненщині 250 аптек залучено до державної програми «Доступні ліки». Це  – один з найбільших показників в Україні, - йшлося під час селектору щодо впровадження урядової програми, - інформує сайт Рівненської облдержадміністрації.

За словами голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка, Рівненщина отримала майже 15 мільйонів гривень на реалізацію програми.

За квітень кошти в повному обсязі надійшли у райони, міста та ОТГ Рівненщини. Крім того, у Рівному лікарі вже виписали кілька тисяч рецептів:

- На сьогодні укладено 77 угод щодо залучення 250 аптек Рівненщини. У Рівному, зокрема, вже виписано близько 3,5 тисяч рецептів.

Прем’єр-міністр також нагадав, що на цю програму Уряд загалом передбачив 500 мільйонів гривень, і у випадку необхідності - готовий знайти додатковий ресурс.

Нагадаємо, державна програма «Доступні ліки», яка передбачає надання ліків безкоштовно, або з незначною доплатою для людей, які страждають на серцево-судинні захворювання, діабет ІІ типу і бронхіальну астму, мала стартувати з 1 квітня. Утім, у Рівному виникла затримка.

З повним переліком ліків, а також з обсягом доплати можна ознайомитися за посиланням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень