Рівненщина – 13-та за розміром боргу із виплати зарплати

Серед областей України

Борг області у структурі загальної заборгованості по Україні становив 1,8%

Детальніше про заборгованість з виплати зарплати розповів директор департаменту праці та соцзахисту населення Рівненської ОДА Олексій Шамак:

Станом на 1 липня, за попередніми статистичними даними, загальна сума заборгованості із виплати зарплати становила 43,3 млн гривень, яка зменшилася протягом січня-червня на 12, 1 млн гривень. Це в основному за рахунок приватного підприємства «Рівнеліфт», ПАТ «Рівнеазот» та філії держпідприємства "Рівненський олблавтодор".

За словами Олексія Шамака, заборгованість з виплати зарплати є на 13 підприємствах області. З них на 9 економічно активних та на 4 підприємствах-банкрутах. У структурі загального боргу по області борг економічно активних підприємств становив 43, 1 млн гривень або 96,5%.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: зарплата
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень