«Рівнеазот» відновить роботу і випуск добрив. УАК сказав.

Позитивна новина

Українська аграрна конфедерація повідомила про відновлення роботи хімпідприємств Group DF, яке належать Дмитру Фірташу. Зокрема йдеться про "Азот" у Черкасах та "Рівнеазот".

Питання запуску роботи цих хімпідприємств розглядали 28 березня на нараді у Кабміні. Зокрема тут запланували, що добрива на обох "Азотах" виготовлятимуть на давальницьких умовах, тобто постачаючи газ ПАТ "Аграрний фонд".

Уряд розгляне можливість того, що добрива, які "Аграрний фонд" отримає від черкаського "Азоту" та "РівнеАзоту", будуть передані сільськогосподарським підприємствам в основному на умовах зустрічної поставки продукції майбутнього урожаю.

Президент "Української аграрної конфедерації" Леонід Козаченко пояснив, що таким чином усунуть заборгованість компанії Ostchem перед сільгосппідприємствами, які заплатили за добрива, але не змогли їх отримати. Також на нараді говорили про можливу підпримку держави обом хімпідприємствам - черкаському та рівненському. 

Нагадаємо, що з 7 березня хімпідприємствам Дмитра Фірташа через борги в оплаті за газ почали обмежувати його подачу. 

За інформацією "Економічної правди"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень