Рівне вийде на марш захисту прав тварин

За нашим містом спостерігатимуть з Європи

У Рівному вперше відбудеться марш за права тварин. Цей захід, крім Рівного, одночасно відбуватиметься ще у 16 містах України. Зоозахисники у такий спосіб закликають громадян і владу ретельніше дотримуватися чинного законодавства щодо захисту прав тварин.

Рівне долучилося до маршу не випадково, адже загибель у нашому місті жирафи сколихнула не тільки Україну, про цю подію знають і в Європі. Що відбуватиметься під час маршу, розповідає керівник проектів ГО «Еко-проджект груп» Алла Лосік:

Суть цього маршу зводиться до того, що буде підписано Універсал гуманності, в якому є перелік напрямків, які, скажімо, мають стимулювати Верховну Раду, місцеві органи  більш ефективніше працювати у напрямку дотримання чинного законодавства щодо захисту прав тварин від жорстокого поводження та впроваджувати більш дієві механізми у такій роботі. Це все відповідно до підписаної Україною асоціації.   

Серед учасників маршу збиратимуть підписи за Універсал гуманності, який передадуть у Київ до Кабміну і Верховної Ради, а також представникам європейських зоозахисних організацій, які підніматимуть питання захисту тварин на найвищому рівні.

Долучитися до маршу на захист прав тварин може будь-хто з охочих. Збір учасників відбудеться у неділю, 15 жовтня, о 12 годині біля Покровського собору.

Марш пройде вилицею Соборною, до майдану Незалежності. Тут уже збиратимуть підписи за Універсал гуманності. Зі сцени до рівнян звертатимуться правники, психологи та представники культурного середовища. Організатори кажуть, що за маршем можна спостерігати онлайн. Більше дізнавайтся тут.   

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень