«Моїй злості немає межі!» – Рівне кинули на мільйон

«Ми повелися», – Хомко.

Проект реконструкції рівненського стадіону "Авангард" мала розробити львівська компанія «Артпростір». За це їй з міського бюджету Рівного заплатили 1 мільйон гривень.

Проект мав бути наданим місту до кінця лютого цього року. Однак досі його «Артпростір» не надав. Тож влада міста звернулася до компанії з офіційним листом-попередженням про розірвання угоди.

Детальніше розповідає міський голова Рівного Хомко:

Ми зробили всі офіційні заяви, написали офіційний лист, що будемо розривати угоду, подавати в суд і так далі. Тобто всі дії офіційні ми зробили.

 

В нас є офіційно заключена угода і всі терміни вийшли. Вони мали давно нам представити проект.

 

Моїй злості немає межі. Тому що ми повелися на те, що ця проектна організація була дотична до проектування «Львів-арени». Безумовно, хотіли щось сучасніше. Але якби повернути час назад, знайшли б іншу організацію.

 

Є два варіанти: або вони до кінця року принесуть проект і ми будемо з ним працювати, або ми судимося і замовляємо інший проект в іншої організації.

 

За словами міського голови, якщо доведеться позиватися, то місто вимагатиме повернути 1 мільйон гривень  і сплатити пеню за прострочені терміни подачі проекту, бо це передбачено угодою з «Артпростором».

Так мав виглядати "Авангард" за задумом "Артпростору"

Володимир Хомко шкодує, що через львів'ян втратили стільки часу і досі не почали реконструкцію стадіону. І каже, що, якщо за проектування доведеться братися іншій організації, то втратиться ще один рік. Тому йому хочеться, щоб «Артпростір» таки представив проект. Тим паче, що ескізний проект, розроблений цією компанією, йому дуже подобався.

Нагадаємо, що президент футбольного клубу "Верес" Олексій Хахльов у липні цього року заявляв, що проект реконструкції стадіону "Авангард" вже завершений і перебуває на експертизі у Києві.  Також він інформував тоді, що за 730 днів, тобто за два роки, реконструкція стадіону буде завершена. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень