Рівне відреагувало на масові отруєння алкоголем в Україні. В області планується перевірка

Обласні контролюючі структури створюють робочу групу

Рівне відреагувало на масові отруєння контрафактним алкоголем у східних та південних областях України. Обласні контролюючі структури створюють робочу групу, яка перевірятиме, чи є на Рівненщині схожі випадки продажу неякісного алкоголю та отруєння ним.

Впродовж року спеціалісти уже провели 80 перевірок, докладніше розповідає начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Віктор Левченко:

 

- Зараз створюється робоча група. До її складу увійдуть працівники відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів, податкової поліції – будемо обстежувати, чи в нас є схожі випадки. Ми провели 80 фактичних перевірок спочатку року, виявили 17 випадків реалізації та зберігання алкоголю без марок акцизного податку або з ознаками підробки, 58 випадків реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без документів, тобто, не встановлено джерело походження цих напоїв.    

 

До слова, як зазначає Віктор Левченко, факти контрафактного алкоголю не так поширені в мережевих закладах і в магазинах, як серед стихійних торговців. Рівненського ринку це не стосується, а йдеться про виїзну торгівлю у селах та райцентрах.

До слова, як повідомляє Фіскальна служба, перші ознаки контрафактного алкоголю – це відсутність акцизу, низька вартість алкоголю та підозрілість тари.

Вони закликають: якщо є підозри щодо якості алкогольних напоїв чи марок акцизного податку на них, або ж Вам відома інформація про незаконну діяльність на ринку лікеро-горілчаних виробів, телефонуйте та повідомляйте про це за номером чергової частини Фіскальної служби у Рівненській області 0362-692-588.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень