Рівне та область потерпають від займань чагарників (ФОТО/ВІДЕО)

У Рівному ледь не згорів фруктовий садок

Напередодні, о 12:15 до обласної служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Дубно на вулиці Словацького горить очерет та суха трава. На місце виїхали бійці районної пожежно-рятувальної частини. Існувала загроза поширення вогню на розташовані за п’ятдесят метрів житлові будинки та водонапірну станцію.

Рятувальникам вдалося оперативно ліквідувати вогонь, який охопив площу три сотих гектара. Більше за масштабами займання сталося в обідню пору в Рівному на вулиці Скоропадського, розповідає керівник прес-служби ДСНС у Рівнеській області Дмитро Мельник:

Цього ж дня о 14:48 за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності на відкритій території в обласному центрі по вулиці Скоропадського. На ліквідацію займання булу направлено чергове відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного. По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено близько 1,5 га чагарників та очерету. Від пожежі зайнялося кілька дерев у фруктовому садку, за яким знаходилися приватні житлові будинки.

Вогнеборці за допомогою водяного ствола та підручних засобів ліквідували пожежу, не давши їй поширитись на розташовані поблизу будинки. Горіла трава й неподалік села Малево Демидівського району. Там полум’я охопило 1 гектар поля. Пожежу вогнеборці ліквідували, не допустивши поширення вогню та житлові будинки населеного пункту. 

Рятувальники Рівненщини нагадують громадянам, що спалюючи торішню траву, опале листя, сухі гілки та інше сміття, за умов сухої та вітряної погоди вогонь швидко виходить з-під контролю і здатен наробити лиха.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень