Рівне стає відкритішим для туристів (ФОТО)

Історія міста тепер доступна і на сучасних вулицях

Проект «Від мамонтів до Рівного» вийшов на фінішну пряму. У місті почали встановлювати інформаційні таблички на фасадах історичних і не тільки будівель. Тож рівняни і туристи знатимуть про Рівне більше, адже окрім уже оприлюдненої на фасаді інформації, за допомогою телефона можна перейти на сайт history.rv.ua, де зібрано усю історію рідного міста. Розповідає начальник міського управління культури Тарас Максименко:

Це фінальний етап реалізації проекту по Громадському бюджету, над яким наше управління культури працювало більше як півтора роки. Табличок буде 150, зараз їх встановлено 40 чи 30. І будуть капітельки, на місці будівель які вже не існують, які знесені або не пережили другу світову війну. І біля пам’ятників, щоб люди знали, хто робив той чи інший пам’ятник, яка над ним працювала бригада скульпторів, монументалістів.     

Таблички, які встановлюють на будівлях, виготовляють у Рівному. Вони виконані зі спеціального композиту, тож не вигоратимуть на сонці і не псуватимуться взимку від морозу і снігу. Коли саме завершать монтаж табличок і капітельок, Тарас Максименко не уточнив, зазначивши, що зараз робота саме у розпалі.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень